TYTÖILLE

 

Sinä olet maailman kärkeä luonnontieteissä ja matemaattisissa aineissa! Sinulla on monia tapoja tuoda osaamisesi esiin eikä mikään pidättele sinua.

 
 Tytöt 3D-tulostuksen työpajassa
 
Rahoittajat: Euroopan sosiaalirahasto ja Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
 
 

Maailma on täynnä teknologiaa. Ota se rohkeasti haltuusi ja tule mukaamme mahtavalle matkalle teknologian pariin. Sinä osaat!

Tänä päivänä teknologiaa tarvitaan kaikessa: kouluissa, sairaaloissa, yrityksissä ja jopa viihteessä. Siitä on tullut tärkeä osa lähes kaikkia ammatteja ja työpaikkoja.

Tällä sivustolla pääset tutustumaan teknologia-alaan oikeiden ihmisten kautta. Saat tarvittavaa tietoa alasta sekä pääset katsomaan videoita, tutustumaan uratarinoihin ja muiden tyttöjen TET-kokemuksiin. Jos sinä olet tyttö, joka on urallaan ottanut tekniikan haltuun, olet myös tervetullut jakamaan kokemuksesi meidän ja muiden tyttöjen kanssa!

Järjestämme tytöille mielenkiintoisia teknologiatyöpajoja. Työpajoissa pääset tutustumaan alaan ja sillä työskentelyyn sekä tutkimaan ja kehittämään erilaisia teknologisia ratkaisuja.

Font Awesome Icons

Seuraa meidän YouTube-kanavaa
Sinä osaat!

 
 

Uratarinoita

Tutustu tekniikka- ja teknologia-aloilla työskentelevien naisten uratarinoihin. Uratarinoiden kautta pääset tutustumaan eri ammatteihin sekä siihen, mitä tarinoiden takana olevat naiset ovat opiskelleet ja miten heidän koulussa tekemänsä valinnaisainevalinnat ovat vaikuttaneet heidän tulevaisuuteensa.

 
 
 

Tunnelmia teknologiatyöpajoista

 

 

Tyttöjen kokemuksia teknologiaTETeistä

 

Tähän kootaan tyttöjen kokemuksia teknologiaTETeistä syksystä 2019 lähtien.

 
 

Seuraa meitä Instassa

@sina.osaat